Onze visie

Investeren in mensen De kwaliteit van een organisatie wordt bepaald door de mensen die daar werkzaam zijn. Investeren in mensen...

Investeren in mensen
De kwaliteit van een organisatie wordt bepaald door de mensen die daar werkzaam zijn. Investeren in mensen is daarom belangrijk. In de praktijk zien we dat er een grote behoefte is aan het trainen van management- en communicatievaardigheden en het werken aan samenwerken en persoonlijke ontwikkeling. Tegelijkertijd zien we dat het vaak aan tijd ontbreekt om een training of cursus op deze gebieden te volgen. Ook kan een beperkt budget een reden zijn waarom een gewenste training niet altijd gevolgd kan worden.

De digitale wereld biedt mogelijkheden
De afgelopen jaren heeft een multimediale ontwikkeling plaatsgevonden, die veel invloed heeft op de manier waarop we communiceren en leren. We zien een jongere generatie die op een andere manier leert en informatie tot zich neemt. Computers, mobiele telefoons en iPads zijn voor hen een vertrouwde omgeving. De digitale omgeving en de sociale media hebben een onuitwisbare plaats in onze samenleving ingenomen. Deze ontwikkeling heeft ook invloed op de traditionele vormen van trainen. Door middel van het inzetten van e-learning, online trainingen en andere leervormen, kan de ontwikkeling van mens en organisatie worden bevorderd op een manier die effectiever is dan voorheen.

Ontwikkeling door herhaling
Online trainingen spelen een belangrijke rol bij het bereiken van meer rendement uit reguliere trainingen. Een belangrijk aspect van het trainen van vaardigheden is namelijk de herhaling. De online trainingen lenen zich uitstekend om te worden gebruikt ter voorbereiding van een training, als huiswerk of naslagmiddel. Je kan de training zo vaak herhalen als je wilt.

Blended learning
Blended learning, het combineren van online trainingen en reguliere trainingsvormen, heeft wat ons betreft de toekomst. Een integrale gecombineerde aanpak waarbij we gebruik maken van alle mogelijke manieren om te leren en ontwikkelen, zorgt namelijk voor meer rendement en is vaak goedkoper.

Met Skills4managers bieden wij je de mogelijkheid trainingen te volgen waar je behoefte aan hebt, op het moment waarop het jou uitkomt, zo vaak als je wil en tegen een geringe investering!