Blended learning

Blended learning is de standaard Blended learning is het combineren van traditioneel onderwijs en ’online’ onderwijs, het combineren van gereedschappen...

Blended learning is de standaard

Blended learning is het combineren van traditioneel onderwijs en ’online’ onderwijs, het combineren van gereedschappen en media in een eLearning omgeving en het combineren van verschillende didactische strategieën.

Door het inzetten van e-learning, online trainingen en andere leervormen, kan de ontwikkeling van mens en organisatie worden bevorderd op een manier die effectiever is dan voorheen. Een integrale gecombineerde aanpak waarbij we gebruik maken van alle mogelijke manieren om te leren en ontwikkelen, zorgt namelijk voor meer rendement en is vaak goedkoper.

De online trainingsfilms kunnen worden geintegreerd in een regulier trainingsprogramma. Door de theorie van te voren door middel van de filmpjes aan te bieden, kan de training worden verkort of kan de tijd intensiever worden gebruikt. De deelnemers komen beter voorbereid naar de training en kunnen gerichter oefenen met hun persoonlijke leerpunten. Ook kunnen de filmpjes als herhaling en naslagmateriaal worden gebruikt zodat de kennis die is opgedaan in een training niet verwatert.

Wenst u de online films te combineren met klassikale training of individuele coaching, dan kunt u contact opnemen met Dialogue. Dialogue beschikt over inspirerende, deskundige en betrokken trainers en coaches.