Over Skills4managers

Skills4managers is een online trainingsplatform waarin verschillende soorten vaardigheden worden getraind, die iedereen in de praktijk nodig heeft om succesvol...

Skills4managers is een online trainingsplatform waarin verschillende soorten vaardigheden worden getraind, die iedereen in de praktijk nodig heeft om succesvol te zijn in zijn werk. Hier vind je tientallen trainingen gericht op management- en communicatievaardigheden. Variërend van time management en onderhandelen tot aan het voeren van exitgesprekken. Iedere training bestaat uit 6 of meer filmpjes van ongeveer 10 minuten. De theorie over het onderwerp wordt op een compacte en praktijkgerichte manier gebracht. Ook krijgt u per module 1 of meer opdrachten aangeboden. Alle trainingen zijn direct online te volgen en zelfs vanaf een mobiele telefoon of iPad. Geen langdradige herhalingen maar korte trainingen, gericht op de do’s en don’ts en daardoor direct toepasbaar in de praktijk. Je zult merken dat je daar snel profijt van hebt!

Door de aanwezigheid van initiatiefnemer Dialogue op de achtergrond, adviesbureau voor talent en organisatieontwikkeling in Bussum, hebben onze klanten altijd toegang tot best practices op het gebied van management en communicatievaardigheden. Dit zorgt ervoor dat ons aanbod altijd actueel is, er fantastisch uitziet en snel groeit! Ben je benieuwd hoe het allemaal werkt? Registreer snel en bekijk een proeftraining!