Bekijk hoe het werkt en meld je aan

Skills4Managers is een makkelijke en goedkope manier om je management- en communicatievaardigheden bij te spijkeren en op peil te houden....

Skills4Managers is een makkelijke en goedkope manier om je management- en communicatievaardigheden bij te spijkeren en op peil te houden. In onze online videotrainingen leer je snel en eenvoudig basiskennis en praktische tips. In je eigen tijd en je eigen tempo. 24 uur per dag staan we voor je klaar. De kracht zit hem in het herhalen en combineren. Of te wel blended learning. Daarbij is het handig dat je altijd terug kunt vallen op korte trainingen op het moment dat je een vaardigheid echt nodig hebt.

Al ons materiaal is gemaakt en gecontroleerd door ervaren trainers van Dialogue. Skills4Managers is goedkoop en eenvoudig. Dat doen we om de drempel laag te houden zodat u alle trainingen kunt volgen waar u behoefte aan heeft en uw vaardigheden kunt ontwikkelen en op peil kunt houden.
In Azië en Amerika is de methode van videotraining al heel succesvol. Bekijk de demo en stel zelf vast hoe eenvoudig en duidelijk de lessen zijn. En je kunt de hele cursus meerdere keren bekijken.

In drie eenvoudige stappen ben je bezig om je basisvaardigheden bij te spijkeren:

Stap 1
Ga naar het online aanmeldformulier en kies de trainingen die je wil volgen.

Stap 2
Registreer je persoonlijke gegevens via hetzelfde online formulier en betaal met behulp van ideal, credit card of via een van de andere mogelijkheden.

Stap 3
Direct na de betaling ontvang je een ontvangstbevestiging en kun je meteen aan de slag!

Je kunt bij Skills4Managers online betalen met Ideal of Paypal. Lukt dat niet, of heb je meerdere cursisten die je tegelijk wil registreren, neem dan contact met ons op, dan sturen we je een factuur.

Heb je behoefte aan een individueel opleidingsadvies, dan kun je contact opnemen met Dialogue.